neděle 7. února 2016

Srdíčkový batoh

Když jsem u milé Leonky zahlédla odkaz na batoh ve tvaru srdce, tak jsem okamžitě věděla, že ho chci pro svoji Sofinku udělat. Nebýt mi tolik, kolik mi je, tak si ho klidně ušiji i pro sebe :D





http://www.sewmuchado.com/2016/01/heart-backpack-free-pattern.html
Návod najdete viz odkaz výše, ale trochu jsem si upravovala ramenní popruhy (šila jsem je jako u batohu z podzimní Mariny) a i sešívání bylo stejné jako z Mariny. Zde v návodu všívají zvlášť podšívku, já jsem k sobě přední díl a přední podšívkový díl vždy sešila při kraji dlouhým stehem ( to stejné jsem udělala i se zadním dílem a bočním pásem). Vše jsem nakonec sešívala z podšívkové strany a nezačištěné švy jsem olemovala šikmým proužkem.

Šil se vcelku dobře. Jediné s čím jsem trochu bojovala, tak byl přepočet z palců do centimetrů, aby mi vše sedělo. Docela jsem měla strach i z vrchního obloučku, nedopadlo to nejhůře, ale příště to snad lépe vychytám.



Látky jsou z božské kolekce od Roberta Kaufmana Whatever the Weather (návrhářka Lisa Tilse) a kupovala jsem je u Melluzínky https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/0/0/3/52/9/0/?hledatjak=2&slovo=weather . Musím říct, že Melluzínka je můj oblíbený obchod. Mají tam nádherné látky, které vždy přijdou precizně nařezané, zabalené a ještě s malým dárečkem. Vždy mě potěší osobní kartička s mým jménem a poděkováním za nákup. Jsou to drobnosti, ale ty dotvářejí ten celek dokonalosti. Kupovala jsem si z této kolekce i panel s velkými panenkami, na které se taky moc těším.
Od této návrhářky jsem měla i předešlou kolekci Hello Tokyo s gejšami- šila jsem z ní dětský kufřík, kabelku a obal na knížku.




6 komentářů:

  1. Nádherný batůžek jste ušila :) A nakupovat u Mellu je radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je parádní , taky se chystám na jeho ušití pro svoji princeznu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný batůžek a ty látky... palec hore, jste moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný batůžek a ty látky... palec hore, jste moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, mohla bych Vás prosím poprosit o informaci, jakou výplň jste na batůžek použila (šiji spíše oblečení)? Moc děkuji. Marika

    OdpovědětVymazat