pátek 8. ledna 2016

Miluji Japonsko

Mým velkým snem byla cesta do Japonska, protože se mi vždy šíleně líbily japonské zahrady a chrámy. Sen se mi splnil v roce 2010 a doufám, že se do Japonska ještě jednou někdy za život podívám. Nedá se ani vyslovit, jak moc mě tato země fascinuje. Od té doby, co šiji, tak pokukuji i po látkách s japonskou tématikou, nebo alespoň se sakurami. Zatím jsem jich moc nezahlédla. Takže tento úlovek, který prodávala jedna milá Marinka ze své syslírny, mě zahřál u srdce a okamžitě jsem věděla, že z ní chci kabelku pro sebe.
Kabelka je kombinace této nádherné látky a bílé kůže. Vnitřní prostor je s podšívkou se srdíčky (i to byla jasná volba, ladí barevně a je to i určitý symbol) a s kapsou z kůže. Do svých kabelek si ráda šiji popruh na klíče, které si na kroužek karabinou připnu a klíče již nelovím po celé tašce.





6 komentářů:

  1. Je to krásná práce !!! Velká gratulace :)

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko, krásná. Já bych řekla, že miluji Japonce. :-)Na studiu jich několik máme, včetně japonské asistentky a jsou takoví jiní než my a bylo vidět, jak se za ty roky vlivem různých nejen evropských zvyklostí mění. Pamatuji si, jak jednou jeden, ani už nevím, co tak emočně významného bylo, že se mě zeptal, zda mě může obejmout. Toto není u nich běžné. To takoví Brazilci skočí kolem krku hned. :-) I jejich tělo v pohybu je jiné než třeba naše. Mám je opravdu moc ráda a už se na ně zase v červnu těším.
    Japonsko by se mi asi také líbilo, ale pro mě je to daleko. Já si stačím s Evropou. :-)
    A možná znáš, možná ne. http://barabasca-made.blogspot.cz/2016/01/mukasi-banasi.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný odkaz- nakoukla jsem a asi jí nutně potřebuji :) Ano Japonci jsou jiní mentalitou. Já osobně miluji řád a to mi neskutečně v Japonsku vyhovovalo. Na mě z řádu dýchá klid. :)

      Vymazat
  3. Je krásna, už len nabaliť a smer Janponsko :) Splniť si možno ďalší sen ...

    OdpovědětVymazat
  4. Jéééééé, včera jsem si koupila stejnou látku, tu vnitření srdíčkovou :)) Taška suprová!

    OdpovědětVymazat