pátek 10. března 2017

Moje srdcová barva- fuchsiová

Dlouho jsem nedala žádný příspěvek, bohužel nemám v poslední době vůbec sílu šít a přiznám se, že jsem ani neměla nápady, co bych ráda ušila. Až vykukující sluníčko mě nakoplo a konečně jsem se dala do látky, kterou jsem si kupovala někdy na podzim od holek z Látky z Ameriky. Jedná se o nádhernou látku od Free Spirit Mum Garden s neskutečným efektem stříbrotisku. Látku jste už mohli vidět na křídlech, co jsem šila pro Sofinku. Když jsem si látku objednávala, tak jsem si k ní rovnou vzala stříbrnou koženku a nyní oba kousky konečně zpracovala.

Hlavní kabelka je střih Everyday Tote https://www.etsy.com/listing/460350114/everyday-tote-bagstock-sewing-pattern.
Crossbody kabelku jsem šila už několikrát, je podle knížky od Táni Žejdlové a zjistila jsem, že mi tato velikost perfektně vyhovuje, protože se mi do ní vejde i větší pouzdro se slunečními brýlemi a velká peněženka.
Menší taštičku jsem si navrhla sama- je to pouzdro na mé dva mobily a uprostřed jsem si udělala přepážku z pěnové výztuže. A ze zbytku látky moje první klíčenka. Ostatní jich ušili už miliony a já teprve svoji první :) Poprvé jsem pořádně vyzkoušela na stroji funkci automatického přítlaku patky a musím říct, že jsem z této funkčnosti maximálně nadšená. Koženková ucha jsem prošila úplně v pohodě a i s normální patkou.

Jak jsem nazvala tento článek- tato barva je moje srdcová a cítím se v ní úžasně. K setu kabelek už jako třešničku na dortu musím sehnat nějaké pěkné stříbrné kecky ;)
















4 komentáře:

  1. moc pěkné, také nestíhám šít

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko budeš na jaro nádherně sladěná a myslím že barvička Ti bude slušet.Přeji Ti krásné jarní dny...už aby tu byly...:-) pa Leonne

    OdpovědětVymazat