neděle 20. března 2016

Brouček z Tildy

Knížky, které jsem Vám ukazovala minule, mě opravdu pohltily, takže bylo jasné, že další tvoření bude určitě z nich. Začala jsem sice panenkou Tildou, kterou mám již hotovou, ale čekám na jeden malý komponent, bez kterého vám jí ještě nechci odtajnit, ale hned druhý výrobek byl tento roztomilý brouček z knížky Tilda´s spring ideas. Když jsem ho v knížce viděla, tak jsem měla hned jasno, kam s ním- do práce na stůl pro zlepšení nálady.
 Látka s kvítky je originál Tilda- podařilo se mi jí koupit ze sbírky moc milé Kamči a mám z látky velkou radost. Je velice svěží, jarní :) Trochu mě překvapila samotná látka, že je trochu hrubší než americká plátna, ale to jí neubírá na kvalitě. Barvy jsou krásně jasné, tisk kvalitní.

Přiznám se, že jsem měla docela strach, jak zvládnu udělat tvářičky, aby vypadaly pěkně a nepřeplácaně. Doma jsem zkusila na látku několik svých tvářenek, většina byla moc do broskvova a to k postavičkám moc nešlo. Takže až hodně růžová tvářenka od Estée Lauder padla jako ulitá. Aplikovala jsem jí pomocí zkoseného štetce na oční stíny a šlo to úplně krásně a jednoduše.

Moc mě teď věci z Tilda knížek baví, hlavně asi i proto, že je mohu dělat po troškách po večerech, kdy nejsem tak úplně vyšťavená z práce. Přeci jen šití kabelek je náročnější časově a na to zatím ještě moc sílu nemám.






4 komentáře:

  1. Je parádní. A s tou látkou jsem si to hned pomyslela, že je taková krásně jarní. Terezko, tobě jde vše, na co sáhneš. Opravdu je to moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Nakoukla jsem na tvůj blog a máš taky moc krásné věci.

      Vymazat