neděle 28. února 2016

Nové knížky od Tildy

Již delší dobu jsem toužila po nové knížce plné hraček od autorky Tone Finnanger, která tvoří krásný svět Tilda. Knížka se jmenuje Tilda´s Toy Box a zakoupila jsem jí zde http://www.bookdepository.com/Tildas-Toy-Box-Tone-Finnanger/9781446306154 . Na Bookdepository jsem objednávala poprvé a jsem moc spokojená- velký výběr knížek nejen o šití, pošta zdarma do celého světa a knížky došly 10-tý pracovní den. Když jsem tam pokukovala po dalších titulech, tak jsem se rozhodla zakoupit ještě jednu knížku od stejné autorky Tilda´s spring ideas http://www.bookdepository.com/Tildas-Spring-Ideas-Tone-Finnanger/9781446302446.


Obě dvě knížky mi učarovaly a strašně ráda jimi teď listuji. Z té dětské knížky plánuji ušít panenku, opičku, papouška, kabelku ve tvaru domečku a jehelníček :)












Knížka s jarní tématikou mě nadchla úplně celá- strašně se mi líbí celý vnitřní design a motiv zahradničení a šití. Koupila jsem si jí hlavně kvůli té Tildě/Andělce se šicím strojem. Každopádně jí asi ušji i tu džísku, co má na sobě ta druhá Andělka zahradnice :)




Mít takovou dílničku jako je na posledním obrázku, tak budu skákat radostí do stropu :)
Každopádně mě autorka natolik nadchla, že uvažuji minimálně ještě o jedné knížce Tilda´s studio :). Jakmile budu mít něco ušité, tak se podělím o fotky ;)

Ještě bych ráda přidala dva super odkazy, které by se mohly hodit nejen mně- našla jsem úplně výborné video v angličtině, jak šít Tildu od střihu až po finální zdobení  https://www.youtube.com/watch?v=h1-kHy4sr38 

A ještě skvělý fotonávod v češtině http://renatapekarova.cz/fantasticky-svet-tilda/ 

2 komentáře:

  1. Ahoj, Tilda je neha,krasa, laska.Po zakoupeni jedne knihy, jsem okamzite kupovala dalsi a dalsi.Uplne to chapu, je to zivotni nutnost :-).Preji hodne takovych knih a vyrobku.

    OdpovědětVymazat
  2. Novou Tildu ještě nemám, ale hooodně zvažuji koupi :)
    Souhlasím, je to láska na celý život "o)

    OdpovědětVymazat