sobota 3. prosince 2016

Vánoční dárky- pro mě :)

Myslím, že letošní Vánoce jsem si už vybrala, když jsem si před dvěma měsíci nadělila nový šicí stroj. Stroje jsem porovnávala velmi dlouho a měla jsem ve výběru Brother NV 1800 (https://www.nej-sici-stroje.cz/sici-stroj-brother-nv-1800q/ ) a Juki (https://www.nej-sici-stroje.cz/sici-stroj-juki-hzl-dx-7/ ). Nakonec jsem šla opět do značky Brother. Navíc jsem stroj sehnala o 7000 Kč levnější a úplně nový od jednoho pána, co má firmu na výšivky a tento stroj prodával přes internet. Přiznám se, že jsem měla docela strach, aby se prodej uskutečnil bez problémů.

Zatím jsem na stroji šila jen párkát, bohužel teď na šití nemám moc času a energie. Ale zatím jsem maximálně spokojená. Nešila jsem na něm zatím ještě z koženky, ale prošil mi deku z minky, termolínu a látky bez kráčející patky. Úplně odvařená jsem z automatického odstřihu nití a lepšího navlékače nití. Člověk si rychle zvykne na pohodlí.

Dnes mi truhlář dovezl nový šicí stůl vyrobený přesně pro nového mazlíka. Stolek, který jsem měla předtím, měl malý otvor a nový stroj se tam nevešel. Takže jsem si na míru nechala udělat nový stůl a jsem nadšená. Šití ze zapuštěným strojem je pro mě hodně uživatelsky příjemné, hlavně mě tak rychle nezačnou bolet záda. Moc se mi líbí, jak truhlář vyřešil otvory na kabely a vypínač.





3 komentáře:

  1. super stolík.....taký by som hned prijala

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko,gratuluji k novému mazlíku. Ať ti dobře slouží a máš hodně volného času na krásné tvoření:-)
    Dana (Dana Danam)

    OdpovědětVymazat
  3. Těch stehů, ooo :) Vždycky jsem si říkala, že šicí stůl je přežitek a teď? Brala bych ho hned, deky by se mi šily jedna báseň. Ať nová mašinka šije a dělá radost :) Krásný advent :)

    OdpovědětVymazat