středa 24. srpna 2016

Fuchsie s kapkou mátové...

Další kabelku, kterou jsem ušila teď během dovolené je z nádherné látky Free Spirit- Palms http://www.makeitcoats.com/en-gb/explore/sewing-quilting/freespirit-fabric/the-garden-of-earthly-delights-collection-by-studio-km/palms . (Látky a koženku jsem koupila u Petronelly- https://www.facebook.com/petronella.cz/?fref=ts ).
Květy mi připomínají fuchsie, které máme na zahradě. Je to nádherná křiklavá růžová s mátovými květy. Když jsem látku viděla, tak bylo jasné, že musím doplnit úplně stejně mátovou koženkou. Myslím, že tyto dvě barvy k sobě nádherně ladí. Kabelka je šitá podle poslední Mariny (návod byl na plážovou tašku). Šila jsem jich takto již několik, ale tentokrát jsem načuhovala k Ivance do návodu :) Tyto druhy kabelek se šijí úplně samy a je to vcelku rychlovka. Kabelka je pro moji mamku- je na zip, uvnitř je velká kapsa na zip s podšívkou plnou srdíček. Ke kabelce jsem ušila ještě rámečkovou taštičku (ta ale poputuje jako dárek k jiné milé osobě ;) ) a klíčenku podle Mariny.








 Klíčenka se šila moc krásně, takže jsem si ještě z mini zbytku látky Skopelos ušila jednu klíčenku pro sebe na moje klíče od auta.


 Další rámečková taštička- opět pro mamku. Musím uznat, že se má :) Ráda šiji lidem dárky a pro ni se mi šije úplně nejlépe ;)

Na závěr dvě věci, se kterými jsme si udělala včera radost :) Došla mi obrovská knížka těch nejlepších střihů z Mariny z let 2010-2016. Nečekala jsem, že knížka bude tak velikánská (2kg a skoro 500 stran). Vzhledem k tomu, že jsem předplatitelka časopisu, tak jsem platila zvýhodněnou cenu a ještě obdržela dva bonusové střihy Psaníčko a Terezka- což mi teda srdce poskočilo, když jsem rozbalila balík a tam na mě vykoukl střih s mým jménem :D Druhá věc je nový kompaktní fotoaparát Canon, neboť můj starý Olympus odešel do věčných lovišť a já potřebuji na focení ušitých věcí něco jiného než jen fotoaparát v mobilu.




2 komentáře:

  1. Krásné šití. Vše vypadá opravdu profesionálně. Maminka se jistě pyšní výrobky své dcery.
    Ke knize gratuluji, já ji prošvihla.

    OdpovědětVymazat