pondělí 20. června 2016

Kožená kabelka Dollie

Konečně jsem si zase udělala radost a ušila jsem si kabelku :) Bohužel neprožívám momentálně moc příjemné životní období, navíc na šití nemám téměř žádný čas a když už jsem doma z práce, tak jsem natolik vyšťavená, že na šití nemám už žádnou energii.... A tak sleduji šití ostatních, kochám se a i to mi stačí k šicí radosti ;)

Ale už mě hrozně moc svrběly ruce... Takže vznikla tato kabelka Dollie z bílé kůže podle střihu Swoon (zvětšila jsem jí na 150%). http://swoonpatterns.com/shop/dollie-mini-crossbody/ Návod najdete zde a je ke stažení zdarma. Jak jsem ale psala již v minulých článcích, Swoon střihy jsou natolik dokonalé, že se vyplatí zainvestovat a koupit si i ty placené. Troufám si říct, že zatím budu šít kabelky jen podle Swoon- mám všechny střihy z kolekce- spíš mám teď problém vybrat, kterou ušít, protože jsou všechny nádherné. V hlavě mám minimálně další tři návrhy- jen bych potřebovala k těm látkám kupovat i volný čas na šití ;)

Přiznám se, že šití z kůže není nic moc- kůže se hrozně tahá, zlatá koženka ;) Látka je opět americké plátno (prásknu na sebe, že mě šití z českých látek ani moc nebaví- mám ráda tu kvalitu a barevnost amerických kousků).









4 komentáře:

  1. Moc se mi líbí, je dokonale čistě ušitá, krásná!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se povedla! A děkuji za tip na další krásnou taštičku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásná práce. Obdivuji šití z kůže.
    Taky to znám, že šití pomůže od stresu. Někdy. Alespoň na chvíli.

    OdpovědětVymazat