neděle 8. května 2016

Plameňáci všude, kam se podíváš....

Opět další kousek podle střihu Swoon- tentokrát batoh Lucy http://swoonpatterns.com/shop/lucy-backpack/?ssp=46 Střih se mi moc líbil- na zadní straně je kapsička na zip a uvnitř dvě kapsy. Batoh je prostorný, A4 se tam vejde levou zadní ;)

Bylo to moc příjemné šití. Celkově jsem se střihy Swoon nadmíru spokojená- stačí střih vystřihnout a vím, že vše bude perfektně lícovat. Trochu jsem změnila zapínání (dala jsem kovové zapínání od Stoklasy) a ramenní popruhy mám šité podle návodu z podzimní Mariny, kde byl střih na batoh od Milky. Látku jsem si kupovala skoro před rokem U Melluzínky- je to kolekce Robert Kaufman- Urban Zoologie (designérka Ann Kelle). https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/3-1-METRAZ/39-3-Ann-Kelle/5/6843-RKF-Urban-Zoologie-BAVLNA-Plamenaci-CERNI-BLACK

 Přiznám se, že batohy skoro vůbec nenosím- nemám moc ráda sportovní oblečení. Ale zjistila jsem, že s malým dítětem všechny potřeby do kabelky nenarvu a někdy taky dost překáží. Takže jsem chtěla batoh, který nebude moc sportovní a využiji ho ke svému stylu oblékání. Růžovou barvu mám moc ráda a vzor plameňáků se mi taky moc líbí, takže volba byla vcelku jasná.  A to jsem původně kupovala plameňáky na "něco" pro Sofinku :) A tak už to s mými látkami je ;)

Jediné co mě vcelku potrápilo, byly průchodky. Dělala jsem s nimi poprvé a než jsem pochopila, že do nich musím tlouct hlava nehlava, tak jsem propadala panice, že budu mít krásně ušitý batoh s dírami a nebudu vědět, jak je zakrýt. Vůbec mi nejdřív nešly ty očka spojit. Nakonec se zadařilo a vypadá to moc pěkně.
http://kutil-florenc.cz/pruchodky-24-mm-p3746









PS: Takhle vypadá vnější díl před konečným sešitím :)










6 komentářů:

  1. Terko, to je povedené dílko. Moc se mi líbí. Posílám pozdrav. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně vychytaná a na horké měsíce jako stvořená! :)) Teri, díky moc! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Batoh je moc krásný a hlavně ti plameňáci, to je moje oblíbené :) A opět precizní!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná práce.A ty průchodky taky obdivuji. Já si na ně ještě nikdy netroufla.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten je skvělej! Taky bych si jednou chtěla ušít batoh :)

    OdpovědětVymazat